Bełchatowski mistrz kuchni przygotował przepisy dla "Wykwintnej kuchni polskiej"
Ewa Drzazga
Przemysław Wieloch, szef kuchni bełchatowskiej restauracji "Jan" pomagał w opracowaniu przepisów do albumu kulinarnego zatytułowanego "Wykwintna kuchnia polska".
Album, dla którego przepisy opracował bełchatowski mistrz kuchni został już uhonorowany prestiżową nagrodą Gourmand Cookbook Award. Przemysław Wieloch był jednym z trzynastu autorów przepisów stworzonych specjalnie do książki. Swoje dania zaproponowali tu także m.in. Karol Okrasa, Paweł Oszczyk, czy Grzegorz Labuda. Album, wydany przez wydawnictwo Bosz, wydano pod patronatem Anny Komorowskiej, która również stworzyła do niego swoje menu.
Wideo
Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!