MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Zderzenie trzech aut na krajowej 20. Nikomu nic się nie stało

NOWE
Zderzenie trzech aut na krajowej 20. Nikomu nic się nie stało

Koncert muzyki filmowej w Szydłowie. Zobacz kto wystąpi

NOWE
Koncert muzyki filmowej w Szydłowie. Zobacz kto wystąpi

Polecamy

Najlepsze parki rozrywki w Polsce zdaniem turystów. Tam atrakcje cię nie rozczarują!

Najlepsze parki rozrywki w Polsce zdaniem turystów. Tam atrakcje cię nie rozczarują!

Bełchatów. 69-latek kilkakrotnie kradł paliwo z baków pojazdów ciężarowych

Bełchatów. 69-latek kilkakrotnie kradł paliwo z baków pojazdów ciężarowych

Kto jest ojcem syna Pauli? To muzyk popularnego w latach 90. zespołu

Kto jest ojcem syna Pauli? To muzyk popularnego w latach 90. zespołu