MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Horrendalne ceny plecaków ewakuacyjnych. Ceny idą już w tysiące złotych

Horrendalne ceny plecaków ewakuacyjnych. Ceny idą już w tysiące złotych

Stal Rzeszów zaczyna we wtorek treningi. Wychowanek Legii Warszawa na testach

Stal Rzeszów zaczyna we wtorek treningi. Wychowanek Legii Warszawa na testach

Polecamy

Trudny, ale skuteczny. Czym jest horoskop horarny?

Trudny, ale skuteczny. Czym jest horoskop horarny?

Namiot plażowy to następca parawanu. Jak wybrać najlepszy?

Namiot plażowy to następca parawanu. Jak wybrać najlepszy?

Niepełnosprawny aktor i jego przyjaciel wyruszyli w trasę.Duet już dziś w Bełchatowie

Niepełnosprawny aktor i jego przyjaciel wyruszyli w trasę.Duet już dziś w Bełchatowie