MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Śliwki jako owoce bogate w błonnik i pektyny zaliczają się...
fot. dream04/123RF

5 powodów, aby jeść śliwki świeże i suszone. Pomagają nie tylko na zaparcia, ale też przy miażdżycy i nadciśnieniu tętniczym

Pomagają obniżyć poziomu cholesterolu

Śliwki jako owoce bogate w błonnik i pektyny zaliczają się do produktów, które pomagają obniżyć poziom złego cholesterolu we krwi. Badania pokazują, że jedzenie suszonych śliwek i picie soku z nich, ma realny wpływ na obniżenie poziomu cholesterolu LDL oraz cholesterolu całkowitego.

Zobacz również

Rozbój w powiecie wieluńskim. Grozili nożem i siekierą, ukradli pieniądze i auto

NOWE
Rozbój w powiecie wieluńskim. Grozili nożem i siekierą, ukradli pieniądze i auto

Terdeco Lux, czyli wyjątkowa Fabryka Łazienek
Artykuł sponsorowany

Terdeco Lux, czyli wyjątkowa Fabryka Łazienek

Polecamy

Burza wokół szóstkowych świadectw. Psycholog komentuje

Burza wokół szóstkowych świadectw. Psycholog komentuje

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato

Nadchodzi burza? Ten prosty trik pomoże ci określić odległość do ulewy

Nadchodzi burza? Ten prosty trik pomoże ci określić odległość do ulewy