Warsztaty kulinarne
Pod okiem prowadzącej - Urszuli Stali - pracownika Powiatowego Zespołu Doradztwa Rolniczego, uczestnicy warsztatów stworzyli niezwykle smaczne dania, które skradły ich serca i kubki smakowe.
- Podczas dwugodzinnych warsztatów kulinarnych udało się przygotować tort sałatkowy na krakersach, surówkę z selera z ananasem, kanapki z tatarem śledziowym, sernik na zimno z delicjami oraz sałatkę z kaszy kuskus - informuje Miejskie Centrum Kultury w Bełchatowie.
Protest w obronie Parku Śląskiego i drzew w Chorzowie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?