MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie,...
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Precle u Lewandowskiego, impreza u Pudziana, rosół u Milika. Restauracje i biznesy gastronomiczne znanych sportowców

Arkadiusz Milik zahacza m.in. o kuchnię śląską

Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie, polskie i śląskie. Na przykład na przystawkę można wybrać tradycyjnego tatara wołowego.

Zobacz również

Nie bądź zombi, narkotyki wpuszczają cię w Matrix systemu

Nie bądź zombi, narkotyki wpuszczają cię w Matrix systemu

McDonald’s powstanie w Chełmnie

McDonald’s powstanie w Chełmnie

Polecamy

Resort edukacji przyjrzy się zwalnianiu uczniów z lekcji przez rodziców

Resort edukacji przyjrzy się zwalnianiu uczniów z lekcji przez rodziców

Niebezpieczny wypadek z udziałem motocyklisty w miejscowości Łękińsko (gm. Kleszczów)

Niebezpieczny wypadek z udziałem motocyklisty w miejscowości Łękińsko (gm. Kleszczów)

100 proc. frekwencji przez 9 lat. Internauci dyskutują o nagrodach za obecność

100 proc. frekwencji przez 9 lat. Internauci dyskutują o nagrodach za obecność