Bełchatowianin jest absolwentem Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 oraz kucharzem stażystą w bełchatowskiej restauracji Jan. Do konkursu przygotował go szef kuchni tejże restauracji.
Rafał Woźniak w pokonanym polu pozostawił dwunastu konkurentów z całego kraju. Na zwycięskie danie 18-latek przygotował "łososia confit z delikatnym kalafiorem, muśniętym truskawką w towarzystwie pierożka z sera lazur blue i borówek".
W jury konkursu zasiedli, oprócz licznych sław kucharskich, m.in. Ewa Wachowicz i Zygmunt Chajzer.
Strefa Biznesu: Co dalej z limitami płatności gotówką?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?