MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 8

Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i posyp np. majerankiem czy czosnkiem niedźwiedzim. Pokrój na paszteciki.

Zobacz również

Kolejna zmiana w ŁKS. Aleksandra Gryka rozstaje się z ŁKS Commercecon

Kolejna zmiana w ŁKS. Aleksandra Gryka rozstaje się z ŁKS Commercecon

IV liga. Oskar Przysucha gorszy od KTS Weszło Warszawa

IV liga. Oskar Przysucha gorszy od KTS Weszło Warszawa

Polecamy

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Bliźnięta nie znoszą nudy i są inteligentne. Zobacz, jakie są zodiakalne Bliźniaki

Bliźnięta nie znoszą nudy i są inteligentne. Zobacz, jakie są zodiakalne Bliźniaki