MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 2.

Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2 minutach wsypuj stopniowo cukier. Po 10 minutach ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze 1 minutę. Gotowa beza ma być sztywna i lśniąca, bez widocznego cukru.

Zobacz również

Tak kibice uświetnili mecz Wisła Sandomierz - Pogoń. Wyjątkowa oprawa [ZDJĘCIA]

Tak kibice uświetnili mecz Wisła Sandomierz - Pogoń. Wyjątkowa oprawa [ZDJĘCIA]

Dni Wałbrzycha dzień drugi imprezy. Zobaczcie, jak się bawi Wałbrzych w niedzielę

Dni Wałbrzycha dzień drugi imprezy. Zobaczcie, jak się bawi Wałbrzych w niedzielę

Polecamy

3 atrakcje Mazowsza nominowane w plebiscycie Cuda Polski! Znasz te miejsca?

3 atrakcje Mazowsza nominowane w plebiscycie Cuda Polski! Znasz te miejsca?

Zobacz, jak mObywatel przyda się w czasie wyborów do Parlamentu Europejskiego

Zobacz, jak mObywatel przyda się w czasie wyborów do Parlamentu Europejskiego

Fryzjer, manicure, pedicure... Tak o swój wygląd dba najbardziej znany detektyw

Fryzjer, manicure, pedicure... Tak o swój wygląd dba najbardziej znany detektyw