Brzoskwinie Brzoskwinie

Brzoskwinie z żurawiną do mięs (© Babciagramolka-Bunia)

Masz zdjęcie do tego tematu?

Wyślij

Danie na święta. Brzoskwinie z żurawiną do mięs.

Szybka przystawka do mięs .

Czas : 5 minut

Składniki :

4 połówki brzoskwiń z syropu
4 łyżeczki konfitury z żurawiny
Pieprz czarny mielony

Brzoskwinie odsączyć z syropu. W miejsca po pestkach włożyć po łyżeczce konfitury z żurawiny .Oprószyć mielonym pieprzem czarnym .
Podawać do pieczonych mięs i drobiu .


Przepis: Babciagramolka-Bunia



Więcej przepisów jest na stronie: Dania świąteczne


Więcej przepisów jest na stronie: Potrawy wigilijne

Przepisy kulinarne

Komentarze (0)

Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

Zaloguj się / Zarejestruj się!

Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!